Combi-deal

Combi-deal

Disney Telling Timeless Stories & Storyworld

Combineer jouw bezoek aan museum Storyworld met een bezoek aan de grote expositie in het Forum en bespaar met de combi-deal.

Expositie Disney Telling Timeless Stories

Mickey Mouse, Sneeuwwitje, Pinokkio: wie kent ze niet? Walt Disney Animation Studios weet generaties lang jong en oud te betoveren met de magie van animatie. In de grote internationale tentoonstelling Disney – Telling Timeless Stories biedt een uniek kijkje in het archief van de Walt Disney Animation Studios. Het archief is normaal niet open voor publiek en alleen voor intern gebruik. Tekenaars van de studio raadplegen het bijvoorbeeld ter inspiratie. 

Dit archief telt circa 65 miljoen originele tekeningen, schetsen, achtergrondschilderijen en storyboards van de begindagen van de studio tot nu. De unieke kunstwerken laten een scala aan technieken zien: van potloodtekeningen voor Pinokkio (1940) en pasteltekeningen uit Fantasia (1940) tot digitale schetsen voor Frozen 2 (2019). En je krijgt zelf ook de kans om als verhalenverteller aan de slag te gaan! 

De Disney expositie in Forum Groningen is nog te bezoeken t/m 10 september 2023 van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. In de vakanties ook op maandag. 

Meer info

Ticketprijzen

Regulier ticket Storyworld € 9,50
Regulier ticket Disney – Telling Timeless Stories€ 15,00
Museumkaartgratis
VriendenLoterij VIP-KAART gratis
Combi-deal Disney – Telling Timeless Stories + Storyworld regulier€ 17,50
Combi-deal Disney – Telling Timeless Stories + Storyworld VriendenLoterij VIP-KAART gratis

Reserveer vooraf online

In verband met drukte, vooral in de weekenden en vakanties, raden we je aan om je tickets van te voren online te bestellen. Ook gratis tickets en tickets met Museumkaart of VriendenLoterij VIP-KAART.

Combi-deals: geldig op dezelfde dag

Een combi-deal is geldig op één dag. Je bezoekt dus op dezelfde dag Storyworld en Disney – Telling Timeless Stories. Wil je dat niet, dan bestel je losse tickets. Je profiteert dan niet van korting.

Heb je een VriendenLoterij VIP-KAART?

En wil je op dezelfde dag naar de expositie Disney – Telling Timeless Stories én strip-, animatie- en gamemuseum Storyworld Bestel dan de combi-deal. Je kunt namelijk maximaal 1x op een dag gebruikmaken van je VriendenLoterij VIP-KAART. De combi-deal geldt als 1 ticket. Een los ticket voor Disney – Telling Timeless Stories kan na je bezoek niet meer omgeboekt worden naar een combi-deal met Storyworld.

Tickets

FAQ

Kan ik ook kaartjes kopen aan de kassa?

Ja, dat kan. Maar let op: in de weekenden is het vanwege de drukte verstandig om van te voren online tickets te kopen.

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel op de felste stand.

Voor welke leeftijden is Storyworld?

Storyworld is leuk voor iedereen vanaf ongeveer 7 jaar oud.

Storyworld Storyworld

Storyworld

dinsdag 26 september 10:00 tot 17:00

Mis niks met
The Storyworld Gazette

Bring it on