15350

Kidsproof Museum

Strip-, animatie- en gamemuseum Storyworld is uitgeroepen tot het meest Kidsproof Museum van Groningen 2022!

Provinciewinnaar 2022

Na een grondige inspectie werd Storyworld door een onafhankelijke vakjury van Museuminspecteurs uitgeroepen tot het meest Kidsproof museum van de provincie Groningen. En met een prachtig cijfer, een 8,9!

Hier zijn wij ontzettend trots op. Helemaal gezien het feit dat het een heel bijzonder jaar is geweest, waarin wij niet de hele tijd open waren én het ook nog eens het 10e jubileumjaar is van Museumkids. Via deze weg willen wij alle Museuminspecteurs bedanken voor jullie mooie cijfers, leuke foto’s en tips!

Kidsproof en museumkids.nl

De prijs voor hét Kidsproof museum van het jaar is in het leven geroepen door Stichting Museumkaart. Via museumkids.nl komen kinderen t/m 12 jaar, de zogenoemde Museuminspecteurs, op speelse wijze in aanraking met de musea in Nederland. Het primaire doel is het stimuleren van de interesse en bezoek van kinderen aan musea, zowel online als offline. Door musea te bezoeken en daarna een inspectie in te vullen, bepalen de Museuminspecteurs welke musea geschikt zijn voor kinderen. Het museum met het hoogste cijfer wordt bekroond met de titel: Het meest Kidsproof museum van Nederland.

Word ook Museuminspecteur!

Nieuwe ronde, nieuw kansen

Er is alweer een nieuw inspectieseizoen losgebarsten. Dit betekent dat alle Museuminspecteurs het komende jaar weer van harte welkom zijn om Storyworld te bezoeken, te ontdekken en te inspecteren! Combineer jouw museumbezoek met de grote Disney-expositie of de jeugdafdeling Wonderland in het Forum. Gegarandeerd speelplezier!

Word nu Museuminspecteur!

Plan je bezoek

Een museum vol verhalen Een museum vol verhalen

Een museum vol verhalen

Ontdek onze Story en de collectie.

Openingstijden Openingstijden

Openingstijden

Wanneer kun je ons bezoeken?

Tickets Tickets

Tickets

Prijzen, kortingen en combi-deals.

Mis niks met
The Storyworld Gazette

Bring it on