Strips, games en dvd's

Thuis een stripboek lezen of een tekenfilm kijken? Leen ze bij het Forum!

Het Forum heeft de mooiste stripboeken, de leukste games en de beste dvd's in de collectie. Dus als je er toch bent, neem ze lekker mee. Hieronder kun je zoeken in de collectie.

Deze zijn leuk om te lenen!

Hieronder delen we de mooiste, leukste en meest avontuurlijke Suske en Wiske-stripalbums in het kader van hun 75-jarig bestaan, dat we natuurlijk ook vieren bij Storyworld met een tijdelijke expositie van 4 juli tot en met 30 augustus.

Klik hier op de omslag van een Suske en Wiske-album voor meer informatie. Je gaat dan naar de online catalogus van het Forum waar je het album ook meteen kunt reserveren.

Naar de expo

De beste 5

De vijf meest favoriete albums van fans: Het eiland Amoras, De parel in de lotusbloem, De bokkenrijders, De knikkende knoken en De bronzen sleutel

De dolle musketiers

Dit is het verhaal waar we Jerom voor het eerst ontmoeten. Jerom wordt ingezet als geheim wapen om de missie te dwarsbomen. Uiteindelijk blijkt hij een vriend voor het leven.

Nog geen lid? Schrijf je nu in

De gekke gokker

Het eerste verhaal van de opvolger van Willy Vandersteen, Suske en Wiske-tekenaar Paul Geerts.

De raap van Rubens

Een uitzonderlijk dikke uitgave van maar liefst tachtig pagina’s! In dit verhaal raakt Lambik in het bezit van een koperen ketting die zijn eigenaar onschendbaar maakt. Maar dan raakt de ketting kwijt...

Lid worden en lenen

De Texasrakkers

Het eerste verhaal van Suske en Wiske dat vertaald is naar een game. Onze vrienden reizen af naar Dumb city in Texas. Daar komen ze oog in oog met de geheimzinnige bandiet Jim Parasijt.

Het rijmende paard

Hier ontmoeten Suske en Wiske voor het eerste Krimson. Dat blijkt alles behalve een vriend te zijn. Krimson wil namelijk maar één ding: absolute macht over de wereld.

Lid worden en lenen

De duistere diamant

Tot nu toe het enige avontuur van Suske en Wiske dat verfilmd is. Suske en Wiske vinden een donkere diamant die ze nietsvermoedend meenemen.

De verloren van Eyck

De stad Gent organiseert een themajaar rond de schilder Jan van Eyck. Suske en Wiske proberen zijn assistent te worden, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Lid worden en lenen

Wonderland | Forum

Je vindt de meeste stripboeken, games en dvd's bij Wonderland, op de eerste en tweede verdieping in het Forum. En op verdieping 6 oost (waar ook de entree van Storyworld is). Ga maar eens kijken!

Wonderland | Forum

Kinderen gratis lid >

Kinderen gratis lid >

Mis niks met
The Storyworld Gazette

Bring it on