Opening Storyworld

Zaterdag 11 januari 10.00 uur

Op zaterdag 11 januari opent Storyworld! Het jongste, stoerste én leukste museum van Nederland over strips, animatie en games.

Met Aladdin, Aloy, Spiderman en Lucky Luke

Voor de opening komen vier bijzondere gasten naar Groningen. Niemand minder dan Aladdin, Aloy, Spiderman en Lucky Luke zullen de openingshandeling verrichten.

Zaterdag 11 januari 10.00 uur

Programma

Storyworld wordt feestelijk geopend om 10.00 uur. Kom je op tijd, dan maak je dit bijzondere moment mee én kun je daarna als een van de eersten naar binnen!

In het hele Forum is het feest! Want tussen 10.00 en 16.00 uur kun je onder andere aanschuiven bij workshops striptekenen, korte animatiefilms kijken, geschminkt worden, gamen, strips lezen, tekendemonstraties bijwonen en buttons stampen. En natuurlijk kun je ook een levende selfie maken met Spiderman, Aloy, Lucky Luke of Aladdin.

Tickets en vrije toegang

Je kunt gratis het openingsmoment bijwonen en meedoen met alle workshops en activiteiten die rondom de opening van Storyworld in het Forum plaatsvinden.

Voor Storyworld zelf koop je een ticket. Tot 17.00 uur kun je naar binnen. Om 18.00 uur sluit Storyworld.

Koop hier je ticket voor Storyworld

The Art of Loish

Tegelijkertijd opent Storyworld zijn eerste expositie: The Art of Loish. Illustratrice Lois van Baarle is Nederlands trots op het gebied van digital art.

Tekensessies met Lois van Baarle

Van Baarle is uiteraard aanwezig op de openingsdag en geeft tekensessies waarbij je haar letterlijk op de vingers kunt kijken terwijl ze tekent.

Tickets

De expositie is te zien in Storyworld. Tickets voor Storyworld koop je online of aan de kassa op de dag zelf.

Illustratie 1 Million © Lois van Baarle

The Art of Loish

Mis niks met
The Storyworld Gazette

Bring it on