Groninger Museumnacht

Groninger Museumnacht

Bezoek deze Museumnacht museum Storyworld én de grote expositie Disney - Telling Timeless Stories in het Forum. 

Zaterdag 9 september 2023 is het weer zover: de Museumnacht in Groningen. Verschillende musea of tentoonstellingslocaties brengen de wereld van kunst tot leven en verrassen jong en oud met een once-in-a-night-time programma.

In het Forum krijg je - al dan niet verkleed als Disney-prins(es) - de laatste kans om de grote expositie Disney - Telling Times Stories te bewonderenmet een bijzondere kijk in de keuken van deze wereldberoemde animatiestudio. Eromheen is o.a. een Disney-strijkje, ballroom-dancing, een speedy pub-quiz en een talk van mediawetenschapper Dan Hassler-Forest over hoe woke Disney nu wel of niet is. Storyworld is uiteraard ook open in de spotlightzaal aandacht voor de prijswinnende graphic novel auteur Aimée de Jong. 

Tickets

Met een ticket bezoek je alle 7 (!) musea in de stad Groningen voor slechts € 10,00,-. Tickets zijn al te koop. Je koopt één ticket voor alle deelnemende musea. Tickets zijn alleen online te koop, via de ticketknop hieronder. Vanaf woensdag 6 september kun je je polsbandje ophalen bij alle deelnemende musea (ovb). 

Tickets

Mis niks met
The Storyworld Gazette

Bring it on