Storyworld Spotlight

Storyworld heeft een vaste collectie strips, animatie en games. In laatste ruimte van het museum zetten we meerdere keren per jaar het werk van verschillende, bijzondere makers in de schijnwerpers.

Een ticket voor Storyworld geeft gratis toegang ook tot deze ruimte.

4486

Hisko Hulsing Done/Undone

Van beginnend animatiemaker tot Hollywoodregisseur. Tot en met zondag 4 juli zetten we het werk van Hisko Hulsing in de spotlights bij Storyworld. Hulsing werd internationaal bekend door onder andere zijn films Junkyard en Undone.

Hisko Hulsing Done/Undone

AINBO: Heldin van de Amazone

Peruaanse en Nederlandse animatiestudio's hebben samengewerkt aan de nieuwe magische 3D-animatiefilm AINBO: Heldin van de Amazone. Vanaf 10 juli zetten we daarom bij Storyworld het maakproces van deze fantastische animatiefilm in de spotlights.

Beeld AINBO © WW Entertainment

AINBO: Heldin van de Amazone

The Art of Aardman

Shaun the Sheep and Friends

Niet bij Storyworld, maar twee verdiepingen lager in het Forum bezoek je de expositie The Art of Aardman, Shaun the Sheep and Friends. Twee grote expositiezalen vol vakmanschap van de Britse animatiestudio Aardman Animations.

Combineer je bezoek aan deze expositie met een bezoek aan het museum Storyworld.

Afbeelding © Marleen Annema

The Art of Aardman

Mis niks!

Wil jij als eerste weten welke wisselexpo's eraan komen? En natuurlijk wat er nog meer te beleven is bij Storyworld én het Forum op het gebied van strips, animatie en games. Abonneer je op onze digitale nieuwsbrief The Storyworld Gazette.

Afbeelding © Aardman W&G LTD. All rights reserved.

Mis niks!

'Ahum... wat heb ik dan gemist?'

In 2020 waren de volgende Spotlights bij Storyworld te bewonderen:

Afbeelding 1 Million © Lois van Baarle

'Ahum... wat heb ik dan gemist?'

Mis niks met
The Storyworld Gazette

Bring it on