Verlengd: The Art of Loish

Te bezoeken t/m 28 juni

Goed nieuws voor alle Loish-liefhebbers!

Storyworld gaat vanaf 1 juni weer open. Vanaf dan tot en met zondag 28 juni kun je alsnog het werk bewonderen van Nederlandse illustratrice en animatiemaker - onze tróts op het gebied van digital art - Lois van Baarle, ook bekend als Loish.

We hopen je dan weer te zien. Hou onze website in de gaten voor de start van de kaartverkoop.

Illustratie 1 Million © Lois van Baarle

Te bezoeken t/m 28 juni

Over de expositie

Bewonder de bijdragen van Lois van Baarle aan bekende animatiefilms en computergames én haar prachtige vrije werk in deze tijdelijke expositie bij Storyworld.

Van Baarle ontwerpt personages voor animatiefilms en computergames, waaronder Horizon Zero Dawn (2017). Maar het grootste succes heeft ze momenteel met haar vrije werk waarin vaak jonge vrouwen centraal staan. Soms dromerig, maar meestal krachtig en zelfstandig. Vooral met deze portretten wekt ze internationaal bewondering.

Tickets

Je kunt online tickets kopen voor Storyworld. Een ticket geeft toegang tot alle onderdelen van Storyworld, dus ook de expositie.

We laten zo snel mogelijk weten wanneer je weer tickets kunt kopen.

Lees de laatste info over Storyworld en corona

Biografie Lois van Baarle

Lois van Baarle (11 oktober 1985) studeerde animatie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Haar afstudeerfilm Trichrome Blue (2009) was te zien op verschillende animatiefilmfestivals en werd bekroond met een HKU-award.

Na haar opleiding maakte ze vooral concept art. Ze werkte mee aan tv-commercials, documentaires en computergames, waaronder The Stanwick Legacy (2012), Mercy of the Gallows (2013) en Horizon Zero Dawn (2017).

Biografie Lois van Baarle

Mis niks met
The Storyworld Gazette

Bring it on