The Art of Loish

Gesloten tot nader order...

Bij Storyworld kon je de afgelopen tijd het werk bewonderen van Nederlandse illustratrice en animatiemaker - onze tróts op het gebied van digital art - Lois van Baarle, ook bekend als Loish.

Vanwege onze sluiting, lukt dat helaas nu niet. We laten je zo snel mogelijk weten of we de expositie kunnen verlengen tot na 1 juni.

Illustratie 1 Million © Lois van Baarle

Gesloten tot nader order...

Over de expositie

Bewonder de bijdragen van Lois van Baarle aan bekende animatiefilms en computergames én haar prachtige vrije werk in deze tijdelijke expositie bij Storyworld.

Van Baarle ontwerpt personages voor animatiefilms en computergames, waaronder Horizon Zero Dawn (2017). Maar het grootste succes heeft ze momenteel met haar vrije werk waarin vaak jonge vrouwen centraal staan. Soms dromerig, maar meestal krachtig en zelfstandig. Vooral met deze portretten wekt ze internationaal bewondering.

Tickets

Je kunt online tickets kopen voor Storyworld. Een ticket geeft toegang tot alle onderdelen van Storyworld, dus ook de expositie.

We adviseren je om op dit moment even geen tickets te kopen, totdat we zeker weten wanneer we weer opengaan en of The Art of Loish dan nog te zien is bij Storyworld.

Lees de laatste berichten over onze sluiting

Biografie Lois van Baarle

Lois van Baarle (11 oktober 1985) studeerde animatie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Haar afstudeerfilm Trichrome Blue (2009) was te zien op verschillende animatiefilmfestivals en werd bekroond met een HKU-award.

Na haar opleiding legde ze zich toe op het maken van concept art. Ze werkte mee aan tv-commercials, documentaires en computergames, waaronder The Stanwick Legacy (2012), Mercy of the Gallows (2013) en Horizon Zero Dawn (2017).

Van Baarle maakt ook vrij werk. Veel daarvan is te bewonderen op haar Instagramaccount! 

Biografie Lois van Baarle

Mis niks met
The Storyworld Gazette

Bring it on