15350

Kidsproof Museum 2024

Strip-, animatie- en gamemuseum Storyworld behoort tot de 77 Kidsproof Musea van 2024!

Ruim 9.000 kids hebben het afgelopen jaar een inspectie op Museumkids.nl achtergelaten. Hier zijn 77 Kidsproof musea uitgekomen en Storyworld is daar dus een van!  Wij zijn natuurlijk heel blij met deze eervolle titel en trots dat kids graag een bezoek aan Storyworld brengen. En dat kon niet zonder jullie! Daarom willen we alle Museuminspecteurs van Storyworld bedanken voor de mooie cijfers, leuke foto’s en bruikbare tips! Na dit feestelijke nieuws is gelijk het nieuwe inspectieseizoen losgebarsten. Dit betekent dat alle Museuminspecteurs het komend jaar weer van harte welkom zijn om Storyworld te bezoeken, te ontdekken en te inspecteren! Gaan we je weer zien dit jaar?

Kidsproof en museumkids.nl

De prijs voor hét Kidsproof museum van het jaar is in het leven geroepen door Stichting Museumkaart. Via museumkids.nl komen kinderen t/m 12 jaar, de zogenoemde Museuminspecteurs, op speelse wijze in aanraking met de musea in Nederland. Het primaire doel is het stimuleren van de interesse en bezoek van kinderen aan musea, zowel online als offline. Door musea te bezoeken en daarna een inspectie in te vullen, bepalen de Museuminspecteurs welke musea geschikt zijn voor kinderen. Het museum met het hoogste cijfer wordt bekroond met de titel: Het meest Kidsproof museum van Nederland.

Word ook Museuminspecteur!

Nieuwe ronde, nieuw kansen

Er is alweer een nieuw inspectieseizoen losgebarsten. Dit betekent dat alle Museuminspecteurs het komende jaar weer van harte welkom zijn om Storyworld te bezoeken, te ontdekken en te inspecteren! Combineer jouw museumbezoek met de grote Disney-expositie of de jeugdafdeling Wonderland in het Forum. Gegarandeerd speelplezier!

Word nu Museuminspecteur!

Plan je bezoek

Een museum vol verhalen Een museum vol verhalen

Een museum vol verhalen

Ontdek onze Story en de collectie.

Openingstijden Openingstijden

Openingstijden

Wanneer kun je ons bezoeken?

Tickets Tickets

Tickets

Ticketprijzen en kortingsacties

Mis niks met
The Storyworld Gazette

Bring it on