Storyworld en het coronavirus

Laatst bijgewerkt - 16 september

Vanaf 25 september is een coronatoegangsbewijs verplicht bij het bezoeken van bioscopen en theaters. Voor musea geldt dit echter niet. Dat betekent dat je Storyworld kunt bezoeken zonder coronatoegangsbewijs te laten zien. We volgen hiermee de richtlijnen van de Rijksoverheid.

Storyworld bevindt zich in het Forum. Daar geldt soms wel dat je een coronatoegangsbewijs moet laten zien, bijvoorbeeld in de horeca en bij de film. Bereid je bezoek goed voor en lees alvast de richtlijnen op Forum.nl/corona.

Een museum waar je overal aan mag zitten...

Musea mogen weer open, je bent dus ook weer welkom bij Storyworld. En we zijn natuurlijk heel blij dat we je mogen ontvangen, maar verdraaid, waarom moesten we nou een museum bouwen waarbij je overal aan mag zitten! Dus daarom, heel belangrijk als je Storyworld bezoekt:

  • Heb je gezondheidsklachten? Blijf thuis en mail tickets@forum.nl, dan krijg je een tegoed.
  • Maak je handen schoon vóór en nadat je een installatie hebt aangeraakt. Wij maken de installaties ook regelmatig schoon.
  • Hou je aan de adviezen van het RIVM en de landelijke coronamaatregelen vanuit de overheid.

Tickets met inlooptijd

Koop je tickets van te voren online en kies daarbij een inlooptijd op het halve uur. Je mag Storyworld in vanaf de starttijd op je ticket t/m 30 minuten daarna.

Bijvoorbeeld: is jouw starttijd 10.00 uur? Dan mag je tussen 10.00 en 10.30 uur binnenwandelen. Kom niet vóór de starttijd naar de ingang, maar neem de tijd. Zo zorgen we voor een goede spreiding in en buiten het museum. Je mag zo lang binnenblijven als je wilt! Of in ieder geval tot 18.00 uur, sluitingstijd. ;)

Veel plezier!

Plan je bezoek

Mis niks met
The Storyworld Gazette

Bring it on