Storyworld en het coronavirus

Laatst bijgewerkt - 25 juni

Musea mogen weer open, je bent dus ook weer welkom bij Storyworld. En we zijn natuurlijk heel blij dat we je mogen ontvangen, maar verdraaid, waarom moesten we nou een museum bouwen waarbij je overal aan mag zitten!

Dus daarom, heel belangrijk als je Storyworld bezoekt:

Onze coronamaatregelen

  • Heb je gezondheidsklachten? Blijf thuis en mail tickets@forum.nl, dan krijg je een tegoed.
  • In Storyworld geldt éénrichtingsverkeer. Let op de wegwijzers en vloerstickers.
  • Maak je handen schoon vóór en nadat je een installatie hebt aangeraakt. Wij maken de installaties ook regelmatig schoon.
  • Hou je aan de adviezen van het RIVM en de landelijke coronamaatregelen vanuit de overheid.

Geluidsstudio open

De geluidsstudio (bij het onderdeel Animatie) is weer beschikbaar. Ook bij deze installatie geldt dat hij regelmatig wordt schoongemaakt en dat we je vragen om zelf ook je handen te desinfecteren.

Tickets met inlooptijd

Koop je tickets van te voren online en kies daarbij een inlooptijd op het halve uur. Je mag Storyworld in vanaf de starttijd op je ticket t/m 30 minuten daarna.

Bijvoorbeeld: is jouw starttijd 10.00 uur? Dan mag je tussen 10.00 en 10.30 uur binnenwandelen. Kom niet vóór de starttijd naar de ingang, maar neem de tijd. Zo zorgen we voor een goede spreiding in en buiten het museum. Je mag zo lang binnenblijven als je wilt! Of in ieder geval tot 18.00 uur, sluitingstijd. ;)

Veel plezier!

Plan je bezoek

Mis niks met
The Storyworld Gazette

Bring it on