Storyworld en het coronavirus

Laatst bijgewerkt - 2 oktober

Storyworld is open. En we zijn natuurlijk heel blij dat we je mogen ontvangen, maar verdraaid, waarom moesten we nou een museum bouwen waarbij je overal aan mag zitten!

Dus daarom, heel belangrijk als je Storyworld bezoekt:

Onze coronamaatregelen

  • Heb je op de dag zelf gezondheidsklachten? Blijf thuis en mail tickets@forum.nl. We zetten je aankoopbedrag dan om in een tegoed.
  • In Storyworld geldt éénrichtingsverkeer. Dit betekent dus ook dat je niet terug kunt. Let op de wegwijzers en vloerstickers.
  • Maak je handen schoon vóór en nadat je een installatie hebt aangeraakt. Wij maken de installaties ook regelmatig schoon.
  • Hou je aan de adviezen van het RIVM. Dat betekent dus: hou anderhalve meter afstand tot anderen en draag een mondkapje waarmee je neus, mond en kin bedekt.

Tickets met inlooptijd

Koop je tickets van te voren online en kies daarbij een inlooptijd op het hele uur. Je mag Storyworld in vanaf de starttijd op je ticket t/m 30 minuten daarna.

Bijvoorbeeld: is jouw starttijd 10.00 uur? Dan mag je tussen 10.00 en 10.30 uur binnenwandelen. Kom niet vóór de starttijd naar de ingang, maar neem de tijd. Zo zorgen we voor een goede spreiding in en buiten het museum.

Je mag zo lang binnenblijven als je wilt! Of in ieder geval tot 18.00 uur, sluitingstijd. ;)

Veel plezier!

Openingstijden en tickets

Voor wie (ziek) thuis zit >

Voor wie (ziek) thuis zit >

Mis niks met
The Storyworld Gazette

Bring it on