Prijzen

Normaal € 9,-
Jeugd t/m 6 jaar € 0,-
Jeugd t/m 17 jaar € 6,-
Studenten € 6,-
Stadjerspas* € 5,-
BankGiro Loterij VIP-KAART* € 0,-

Combi-deal Storyworld + The Art of Aardman voor slechts € 15,-.

Wil je op dezelfde dag het museum Storyworld én de expositie The Art of Aardman in het Forum bezoeken? Neem dan de combi-deal! (Niet geldig i.c.m. vrijkaarten of andere kortingen.)

Tickets

Bestellen

Combi-deal

Bestellen

Koop je tickets van te voren online

Vanwege de landelijke maatregelen rondom Covid-19 is onze capaciteit beperkt. Daarom is het belangrijk dat je van te voren via onze webshop tickets koopt voor Storyworld.

Inlooptijd op je ticket

Bij het bestellen van tickets kies je een datum en een inlooptijd. Je mag Storyworld in vanaf de tijd op je ticket t/m 30 minuten daarna.

Bijvoorbeeld: is jouw inlooptijd tussen 10.00 en 10.30 uur? Dan mag je in dat halve uur komen binnenwandelen. Kom niet vóór de starttijd naar de ingang. Zo zorgen we voor een goede spreiding in en buiten het museum.

Je mag zo lang binnenblijven als je wilt! Of in ieder geval tot 18.00 uur. ;)

* Stadjerspas of BankGiro Loterij VIP-KAART

Koop op de dag van je bezoek je ticket aan de kassa bij de entree van Storyworld en toon daarbij je geldige Stadjerspas of BankGiro Loterij VIP-KAART. Vanwege onze beperkte capaciteit kun je van te voren een reservering plaatsen, mail daarvoor naar tickets@forum.nl. Mocht je nog geen reactie op je mail hebben, bel dan op de dag van je bezoek om te checken of de reservering is verwerkt.

Museumjaarkaart

Goed nieuws: Storyworld is geregistreerd als museum door de Museumvereniging. Dit betekent dat we t.z.t. ook de Museumjaarkaart mogen invoeren. Wanneer precies is nog niet duidelijk, het proces is vertraagd door de omstandigheden rondom corona. Dus daar komen we hopelijk zo snel mogelijk op terug!

Heb je nog vragen? Misschien staan ze hier tussen:

Voor welke leeftijden is Storyworld?

Storyworld is leuk voor iedereen vanaf ongeveer 6 jaar oud.

Waar koop ik een kaartje voor de expositie?

Met je Storyworld-tickets krijg je gratis toegang tot de expositieruimte van Storyworld. Kijk via het menu onder 'Storyworld Spotlight' welke er nu zijn of welke eraan komen.

Kan ik ook kaartjes kopen aan de kassa?

Nee, voorlopig niet. In verband met onze coronamaatregelen willen we je vragen om van te voren online tickets te kopen.

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel op de felste stand.

Lees The Storyworld Gazette >

Lees The Storyworld Gazette >

Mis niks met
The Storyworld Gazette

Bring it on