Storyworld presenteert

Bij het museum Storyworld kun je het maakproces van strips, animatie en games bewonderen. In 2021 zijn we ook onze eigen serie masterclasses gestart onder de noemer Storyworld presenteert. Bijzondere makers vertellen over hun werk en laten zien hoe ze te werk gaan. Tijdens de masterclass kun je vragen stellen en naderhand wordt er vaak gesigneerd.

Je kunt een masterclass bijwonen in de Rabo Studio van het Forum of op een later moment terugkijken. Hieronder vind je de eerstvolgende naam/namen op ons programma.

Tickets € 10,00 normaal | € 7,50 jongeren en studenten | € 5,00 livestream

Storyworld presenteert: Tomas Sala

Za 16 okt 20.00 - 21.30 uur

Nederlandse solo gamedesigner Tomas Sala ontving verscheidene prestigieuze game-prijzen voor zijn game The Falconeer. Tijdens zijn masterclass op 16 oktober vertelt hij alles over de totstandkoming van zijn game.

Beeld The Falconeer © Tomas Sala

Storyworld presenteert: Barbara Stok

Za 11 dec 20.00 - 21.30 uur

Haar striproman Vincent verscheen in meer dan twintig landen, ze wordt gerekend tot één van Nederlands belangrijkste stripmakers, en in het najaar komt haar nieuwe boek uit: De filosoof, de hond en de bruiloft.

Illustratie Hipparchia en Crates © Barbara Stok

Storyworld presenteert: Aimée de Jongh

Aimée de Jongh is een van Nederlands bekendste graphic novel-auteurs. Tijdens haar masterclass op 3 juli 2021 vertelde ze over het productieproces van haar prijswinnende en internationaal bejubelde graphic novels en in het bijzonder over het maakproces van haar nieuwste boek: Dagen van Zand.

Illustratie Dagen van Zand © Aímee de Jongh

Mis onze masterclasses niet

Wil jij als eerste weten welke masterclass eraan komt? En natuurlijk wat er nog meer te beleven is bij Storyworld én het Forum op het gebied van strips, animatie en games. Abonneer je dan ook op onze digitale nieuwsbrief The Storyworld Gazette.

Afbeelding © Aardman W&G LTD. All rights reserved.

Meer over Storyworld

Storyworld Spotlight

Storyworld Spotlight

Het werk van verschillende, bijzondere makers in de schijnwerpers.

Ontdek het museum

Ontdek het museum

Wat kun je allemaal zien, doen en beleven bij Storyworld?

Tickets

Tickets

Prijzen, kortingen en combi-deals.

Openingstijden

Openingstijden

Wanneer kun je ons bezoeken?

Mis niks met
The Storyworld Gazette

Bring it on